Innkalling til konsultasjon

 

Du skal nå komme til belastningsundersøkelse.

 

Registrer deg i resepsjonen når du kommer.

 

Undersøkelsen gjør det lettere å avdekke eventuell hjerte- eller lungesykdom hos deg. Ved slik sykdom vil belastningsundersøkelse gi nyttig informasjon om alvorlighetsgraden av denne. Konsultasjonen kan vare 1-2 timer.

 

Om du skulle få en infeksjon som er oppadgående, feber eller annen endring i din helsesituasjon bør belastningsundersøkelsen utsettes. Vi ber deg gi beskjed om dette i god tid slik at vi kan innkalle en annen pasient til denne timen.

 

Om dette ikke passer, kan du ringe til oss på telefon 328 37085 : Mandag- torsdag mellom 09.00-11.00 og 12.30-14.00. Fredag er stengt.

Det er også mulig å kontakte oss på mail; post@lungeklinikken.no eller sende sms til tlf; 48514789 (kun sms)

 

Kom gjerne ferdig påkledd i lett og komfortabel treningstøy. Siden man ikke kan bruke utesko er det fint om du kan ta med et par gode sko til å bruke under belastningen, gjerne joggesko. Kvinner bør ha sports BH.

 

Du bør unngå å smøre deg med hudkrem/bodylotion.

 

Du betaler på automaten som står på venterommet. Det er som regel litt å betale selv om du har frikort. Dersom timen ikke er avbestilt innen 24 timer, vil du etter regelverket bli belastet med et gebyr selv om du har frikort. Kom gjerne før tiden, kommer du for sent må du få ny time og blir dessverre betale gebyr for "ikke møtt".

 

Vår adresse er: Nedre Storgate 7, 3015 Drammen ( Inngang i Atriumpassasjen)

 

Vi oppfordrer alle til å unngå parfyme bruk.

 

 

Velkommen!

 

Med vennlig hilsen

Lungeklinikken